Wij zijn verhuisd!
Per 2 augustus zijn wij gevestigd op de Schalmstraat 2 in Eindhoven.

S O C I A L   S A L O N 

De Salon waar je even 'thuis' kan komen, een momentje voor jezelf. Om even te ontstressen of juist weer op te laden. In ontspannen sfeer kan jij aan jouw doelen werken of het nou gaat om uiterlijk of innerlijk; gezondheid, schoonheid, sport, welzijn. Het kan allemaal bij Feelings and Peelings. Wij kiezen ervoor om ons op uw wensen aan te passen, u kiest de opties die bij u passen en combineren is mogelijk. Het pakketje om aan de o zo vaak besproken 'beste versie van jezelf' te werken. Wij geloven er in dat jij de beste versie van jezelf al bezit. Wij kunnen je door middel van coaching, beauty, sport en voedingsadvies ondersteunen om de mooiste jij weer naar boven te krijgen.  

"Ieder mens is mooi! Ik ben ervan overtuigd dat jij op jouw mooist bent als je volledig jezelf kan zijn. Alle schoonheid begint van binnen en straalt naar buiten. Jij bepaalt wat je wil laten zien en wat je er aan wil doen. Ik vind het fantastisch als ik jou mag ondersteunen naar de mooiste, leukste en beste versie van jezelf. Ik zou je hier graag bij begeleiden met schoonheidsbehandelingen, massage, coaching, voedingsadvies en beweging. Al deze aspecten versterken elkaar en daarom bieden wij het totale pakket aan. Gezond eten helpt je om je fijner te voelen. Je fijner voelen helpt je om te gaan sporten. Sporten helpt je om je mooier te voelen. Iedere stap in de juiste richting is er één die er voor kan zorgen dat jij er goed uitziet en vooral lekker in je vel zit." 
Anne Stienen, eigenaresse 


Om te zorgen dat mijn bijdrage van kwaliteit is heb ik de nodige opleidingen en (werk)ervaringen opgedaan zoals:
- opleiding schoonheidsspecialiste
- getraind als professioneel bikinimodel voor de Flexcup
- opleiding en ervaring bootcamp trainster met specialisatie moeders, zwangere vrouwen en ontzwangeren
- opleiding en werkervaring als social worker
- opleiding en werkervaring als sociaal pedagogisch werker
- cursus motiverende gespreksvoering
- cursus oplossingsgericht werken 
- cursussen en werkervaring als coach en re-integratie coach
- opleiding tot PMU artieste (permanente make-up)
Er zullen nog vele cursussen en opleidingen volgen omdat ik streef naar continue verbetering. 


Wat klanten over mij zeggen:

"Bij Anne voel je je meteen op je gemak. Ik heb Anne leren kennen als iemand die alles goed wil doen voor de ander en al snel doorheeft wat ik nodig heb zonder dat ik dat zelf al verteld heb. Er is even echt tijd voor mij, er wordt naar me geluisterd en zo kan ik opgeladen de deur weer uit. Anne werkt ontzettend nauwkeurig en wil altijd nog beter worden."
Imane S.

"Prettig ontvangst rustgevende setting! Uitstekende behandelingen zeer tevreden ben er elke maand te vinden om me huid optimaal te houden! Dankjewel feelings and peelings."  
Inge J. 

"Heerlijk kunnen sporten met deze enthousiaste sportcoach! Tevens zeer bruikbare voedingsadviezen gekregen. Echt een aanrader (al waren de vetmetingen wat confronterend)."
Odette S. 

 

Openingstijden

Openingstijden

ma-do  maandag-donderdag:   10:00-22:00
vr, za  vrijdag, zaterdag:   10:00-17.30